Download and Watch Full Movie J.T. LeRoy (2019)

Hallå Hej!

Vad kul att du har hittat hit. Det här en en webbsida om pärlplattor men det har du ju redan märkt. Vi är tre tjejer som inte kan inte få nog av allt sött man kan skapa med en pärlplatta. 

Allt började med att Molly som börjat första klass, skulle komma på hundra saker att samla till skolans ”100-dagsutställning”. När eleverna gått sina första hundra dagar skulle föräldrar och övriga elever få komma och titta på vad dom lyckats samla ihop. Mollys samlarobjekt blev att göra pärlplattor. Intresset höll i sig och med denna webbsajt vill vi nu samla alla pärlplattor vi tillsammans skapar för att inspirera dig. 

Om du hittat hit och inte gjort någon pärlplatta ännu så kanske vi kan få dig 
att sugas in i denna underbara sysselsättning.

Välkommen att följa oss här på sajten,
Instagram, Facebook och Pinterest.
Häng på vettja ♥ 

Frida

Frida

Mamma

Håller gärna pärlor, penslar och stekspaden i handen. Utbildad grafisk formgivare och snart färdigstuderad onlinemarknadsförare. Favoritfärg: Gammelrosa.

Molly

Molly

Storasyster

Pysslar ofta med pärlor, papper och bakar. Lyssnar gärna på Spotify och leker med kompisar. Älskar skolan, gärna matte. Favoritfärg: Ljusblå.

Selma

Selma

Lillasyster

Här trippas det gärna på ballerinatår. Selma lyssnar på Spotify, leker och pysslar. Hon har oftast en sång på sina läppar. Favoritfärg: Lila och gul.